Binnenkort online!

Beste Po-e-ziners,

Binnenkort gaat Po-e-zine haar gloednieuwe website lanceren. Deze website biedt een nieuw platform waar haar leden zelf gedichten kunnen plaatsen, mee kunnen doen aan leuke activiteiten en hun werk voor de komende publicaties kunnen inzenden. Daarnaast kunt u natuurlijk de vorige publicaties lezen, downloaden of aanschaffen. 

Over enkele weken zal het mogelijk zijn om lid te worden van de nieuwe Po-e-zine website. Dit gaat heel gemakkelijk door middel van onze Facebook integratie. Heb je een Facebook account, dan kun je met één klik lid worden. Heb je geen Facebook account, dan kun je ook een gewoon account aanmaken (Po-e-zine raadt wel een Facebook connectie aan vanwege de eenvoud en sterke Facebook integratie).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *