Hoe kan ik mij registeren?

U kunt u volledig gratis registeren door naar de pagina “Registratie” te gaan. Daar staat een korte uitleg hoe u snel en simpel lid kunt worden van Po-e-zine.com. Registeren kan op twee manieren. Als u Facebook hebt, kunt u heel snel lid worden door op de Facebook-iconen te klikken, die overal op de website staan. Met dezelfde Facebook-iconen kunt u ook inloggen als u reeds bent geregistreerd. Heeft u geen Facebook? Geen probleem. Op de “Registratie” pagina kunt u ook een normaal account aanmaken door een kort aanmeldformulier in te vullen.

Na het klikken op het Facebook-icoon of het invullen van het aanmeldformulier ontvangt u (in sommige gevallen) een activatie e-mail om uw registratie te bevestigen. In deze e-mail staat een link waarop u moet klikken om het account te activeren. Daarna kunt u gebruik maken van alle functionaliteiten van Po-e-zine.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *