Hoe plaats ik een gedicht/verhaal?

Op Po-e-zine.com is het mogelijk om uw eigen gedichten en verhalen te publiceren. Dit kan door in het menu bovenin op “Plaats!” te klikken. Door hierop te klikken komt u op een pagina waar u een bericht op Po-e-zine.com kunt plaatsen. Hierover moeten een aantal gegevens worden ingevuld.

Als eerste vult u de titel van uw verhaal of gedicht in. Daarna kiest u of het bericht dat u plaatst een “gedichtofverhaal” is. Hierdoor wordt uw bericht op de juiste plaats op Po-e-zine.com gezet. Daarna kunt u uw tekst typen of in het bericht plakken. Daarnaast is het mogelijk om enkele sleutelwoorden (tags) in te vullen. Dit hoeft niet perse, maar helpt om uw bericht beter vindbaar te maken. Wanneer uw bericht over liefde gaat kunt u als sleutelwoord “liefde” invullen. Elk sleutelwoord is mogelijk.

Nadat u alle gegevens hebt ingevuld kunt u het bericht verzenden. Dit kan door op “Publiceer” te klikken. Na enkele seconden zal uw bericht worden gepubliceerd en zal u worden doorgestuurd naar uw bericht, zodat u het kunt lezen.

Naast de “Publiceer” knop is er ook de mogelijkheid om uw bericht als concept op te slaan, zonder het te publiceren. Hierdoor kunt u later verder werken aan het bericht. Dit kan door op de knop ‘Save Draft” te klikken. Het bericht wordt dan opgeslagen maar niet gepubliceerd. In uw “Profiel” kunt u uw opgeslagen bericht terug vinden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *