Waarom moet ik mij registeren?

Om gebruik te kunnen maken van de functionaliteiten van Po-e-zine.com dient u zich te registeren. Dit kan heel simpel door naar de “Registratie” pagina te gaan. Deze registratie is nodig, omdat wij willen dat alleen de leden nieuwe berichten en inzendingen kunnen plaatsen, en dat de website niet “ondergespamd” wordt door ongewenste gebruikers.┬á

De voordelen van de registratie is dat u zelf gedichten en verhalen kunt plaatsen op Po-e-zine.com en uw inzendingen kunt indienen en beheren. Bovendien blijft u op de hoogte van het laatste nieuws en updates en kunt u reageren op werken van anderen. Voor het lezen van gedichten, verhalen of de publicaties is geen registratie nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *