Het is zover: Po-e-zine 14

Het is zover dames en heren. De nieuwe Po-e-zine 14 is uit!
Opnieuw hebben zeer getalenteerde (woord)kunstenaars hun beste beentje voorgezet om een prachtige editie te maken. Een bijzondere editie, maar met een donker randje. Het is ook de eerste officiële editie dat we het zonder onze inspirator en vriend Derrel moeten doen. Het was nog maar de vraag of het zonder hem zou lukken om Po-e-zine voort te zetten. Er is zonder hem toch een stukje “Po-e-zine” weg. Maar we weten dat Derrel niets anders had gewild dan zijn werk voort zetten. En daarom dragen we deze editie aan hem op.

Naast de publicatie van Po-e-zine 14 gaat ook de nieuwe website officieel online: poezine.com. Op deze site staan alle publicaties, informatie en het laatste nieuws. Daarnaast kun je ook jouw gedichten of verhalen op de website plaatsen. Deze komen dan automatisch op Facebook te staan in de Po-e-zine groep. Daarnaast zullen we bij de volgende uitgave gaan proberen de inzendingen via de website te laten verlopen, zodat alle inzendingen op één plek staan, je zelf altijd toegang hebt tot de inzendingen, en er geen gedoe meer is met verloren e-mails. Om gebruik te kunnen maken van de website hoef je je alleen maar aan te melden. Als je Facebook hebt kan dit heel simpel door op een van de Facebook-iconen te klikken (met deze iconen kun je ook inloggen, met één druk op de knop). Heb je geen Facebook, dan kun je bij de “Registratie” pagina een aanmeldformulier invullen.

Goed, genoeg informatie voor nu. Het is tijd om door de nieuwste editie te gaan bladeren. Wij, het Po-e-zine team, wensen jullie heel veel lees- en kijkplezier toe:

– OPEN PO-E-ZINE 14 –

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *