Website vernieuwd

Onlangs is de website van P-o-e-zine compleet vernieuwd. De oude functies van de website waren helaas onbruikbaar geworden door nieuwe regelgeving van o.a. Facebook. En omdat de website geïntegreerd was met Facebook leverde dit problemen op.

Daarom is de website opnieuw opgezet. Dit betekend een nieuwe frisse look, maar helaas ook dat er afscheid genomen worden van een aantal functionaliteit, zoals het plaatsen van eigen werk op de website. We hopen dat jullie dit kunnen begrijpen.

2 antwoorden op “Website vernieuwd”

 1. Geachte Redactie,

  Ik kom uw website ( voor het eerst ) op het spoor via Facebook.
  Uit bovenstaande begrijp ik dat u het betreurt dat er geen functie op uw vernieuwde website meer is tot het plaatsen van ‘eigen werk’.

  Al enige tijd ben ik me aan het bezinnen op een mogelijkheid en onderneem ik pogingen, de website Dichterskring Nederland nieuw leven in te blazen. Ik vroeg me zomaar af of hier geen wederzijds belang aanwezig zou kunnen zijn cq een vorm van samenwerking/samengaan?

  Zou u mij een reactie willen geven?

  1. Geachte,

   Excuus voor het late bericht. Door technische problemen hebben we de website niet goed kunnen updaten. Het klopt inderdaad dat de functie om eigen werk te plaatsen verwijderd is. Dit komt door technische problemen. In de toekomst kan deze functie echter wel weer geactiveerd worden. Het klinkt interessant om een samenwerkingsvorm aan te gaan. Ik ben benieuwd wat uw idee daarvoor is en zal het idee met de overige beheerders bespreken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *